NELF - topkwaliteit verf

Nelf, bekend als de Nederlandsche Elektrische Lakfabriek, is een van de eerste Nederlandse verffabrikanten die elektriciteit inzette voor verfproductie.

Gericht op de professionele markt, voorzag Nelf oorspronkelijk rijtuigen, winkels en industriële ruimtes van kwaliteitsverf.

Dit merk, bekend om zijn innovatie, is nu een vooraanstaand verfmerk in diverse Europese landen.

NELF NELF verf verkrijgbaar bij verfgroothandel RM Coatings Vlaardingen Den Haag en Katwijkverf is verkrijgbaar bij onze vestigingen:

Vlaardingen
Den Haag
Katwijk

Nelf Verf: Uitmuntende bescherming voor de nautische sector en industrie

Bij R&M Coatings benadrukken we de expertise van Nederlandsche Elektrische Lakfabriek in het ontwikkelen van hoogwaardige verven en coatings. Al bijna een eeuw lang is Nelf Verf een vertrouwde naam in de nautische sector, waarbij we ons specifiek richten op de unieke uitdagingen van de professionele binnen- en zeevaart. De Nelf Marine productlijn staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, ideaal voor gebruik op schepen, stalen trappen, damwanden en betonnen vloeren.

Aangepaste oplossingen voor elk project

Bij R&M Coatings begrijpen we dat elke klus uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen met onze geavanceerde industrie mengmachine. Hiermee kunnen we Nelf verf in elke gewenste kleur mengen, waardoor we snel kunnen inspelen op jouw specifieke behoeften. Dit zorgt ervoor dat je onmiddellijk aan de slag kunt met onze kwaliteitsproducten.

Hoogwaardige onderhoudsmiddelen voor de nautische sector

In onze collectie vind je een scala aan verf- en onderhoudsproducten die niet alleen voldoen aan de strengste weerbestendigheidseisen, maar ook aan moderne milieu- en veiligheidsnormen. Deze producten zijn perfect voor toepassingen boven de waterlijn, zoals metaal- en houtlakken, en zijn ook geschikt voor diverse industriële toepassingen.

Nelfamar Supertop Gloss: Perfectie boven de waterlijn

De Nelfamar Supertop Gloss is een topper voor het afwerken van voorbehandelde stalen en houten oppervlakken boven de waterlijn. Of het nu gaat om deuren, kozijnen of de opbouw van een schip, onze Supertop Gloss zorgt voor een onberispelijke afwerking. We raden aan om stalen oppervlakken vooraf te stralen of te schuren voor een optimaal resultaat.

Jouw partner voor langdurige bescherming

Bij R&M Coatings geloven we dat een goede voorbereiding en verwerking cruciaal zijn voor langdurige bescherming en maximale sterkte. Daarom geven we tips zoals voldoende ventilatie tijdens het aanbrengen en het vermijden van condensvorming. Met onze jarenlange ervaring en technische expertise haal je met Nelf Marine producten de beste bescherming in huis, tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Over RM Coatings

Bij RM Coatings bent u aan het juiste adres voor al uw verfproducten en -diensten. Ons brede assortiment omvat A-merken, maar ook onze eigen private label-lijn, waaronder Marocryl en Maromat. We werken nauw samen met onze leveranciers om de beste kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze producten zijn voornamelijk gericht op schilders ZZP'ers, schildersbedrijven en aannemers, maar we heten ook particulieren van harte welkom in onze winkels.

Deskundig advies en professionele ondersteuning

Bij RM Coatings hechten we veel waarde aan deskundig advies en professionele ondersteuning. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de branche. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van verf en Non-paint. Of het nu gaat om de keuze van de juiste verfsoort, de kleur of het benodigde gereedschap, bij RM Coatings kunt u rekenen op deskundig advies en professionele ondersteuning. We bieden niet alleen producten, maar ook diensten aan zoals kleuradvies, verftechnisch advies en verfspuitverhuur. Onze geavanceerde mengmachines kunnen meer dan 100.000 kleuren direct mengen, zodat u altijd de gewenste kleur krijgt. Ook ons Non-paint assortiment voldoet aan de hoge eisen die u als professional stelt aan materialen en gereedschap. We begrijpen als geen ander dat het juiste gereedschap en de juiste materialen het verschil kunnen maken bij uw project. Daarom bieden we naast verfproducten ook diverse andere diensten aan.

Klantgerichte service

Bij RM Coatings staat klantgerichte service hoog in het vaandel. Onze vestiging in Vlaardingen is het kloppend hart van onze organisatie. Vanuit hier worden onze klanten beleverd en de vestigingen in Den Haag en Katwijk bevoorraad. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en een goede relatie op te bouwen. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze leveranciers en klanten. Daarom doen we het graag anders en denken we met u mee, zodat u altijd kunt vertrouwen op de beste producten en dienstverlening.

Breed assortiment

Ons brede assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakverf, beits, grondverf, voorstrijkmiddelen en nog veel meer. We hebben een ruime keuze aan kleuren en bieden u altijd de mogelijkheid om uw eigen kleur te maken met onze mengmachines. We begrijpen dat het vinden van de juiste verf voor uw project niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste verfsoort en kleur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij RM Coatings hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om ons afval en ons energieverbruik tot een minimum te beperken. We zijn voortdurend bezig met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering en het verminderen van onze impact op het milieu. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van uw project.