Over SÜDWEST

Südwest is een Duitse verffabrikant. Applicatietechnologie en onderzoek & ontwikkeling hebben een lange traditie bij SÜDWEST. Tientallen jaren ervaring en gefundeerde knowhow vormen de basis van onze innovatiekracht.

In Nederland kent iedereen Südwest van de Allgrund primer. Deze primer hecht werkelijk overal op en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is All-Grund geschikt om kunststof te primeren. Maar ook geschikt voor ijzer, zink en aluminium.

SÜDWEST verf is verkrijgbaar bij onze vestigingen:

Vlaardingen
Den Haag
Katwijk

Over RM Coatings

Bij RM Coatings bent u aan het juiste adres voor al uw verfproducten en -diensten. Ons brede assortiment omvat A-merken, maar ook onze eigen private label-lijn, waaronder Marocryl en Maromat. We werken nauw samen met onze leveranciers om de beste kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze producten zijn voornamelijk gericht op schilders ZZP'ers, schildersbedrijven en aannemers, maar we heten ook particulieren van harte welkom in onze winkels.

Deskundig advies en professionele ondersteuning

Bij RM Coatings hechten we veel waarde aan deskundig advies en professionele ondersteuning. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in de branche. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van verf en Non-paint. Of het nu gaat om de keuze van de juiste verfsoort, de kleur of het benodigde gereedschap, bij RM Coatings kunt u rekenen op deskundig advies en professionele ondersteuning. We bieden niet alleen producten, maar ook diensten aan zoals kleuradvies, verftechnisch advies en verfspuitverhuur. Onze geavanceerde mengmachines kunnen meer dan 100.000 kleuren direct mengen, zodat u altijd de gewenste kleur krijgt. Ook ons Non-paint assortiment voldoet aan de hoge eisen die u als professional stelt aan materialen en gereedschap. We begrijpen als geen ander dat het juiste gereedschap en de juiste materialen het verschil kunnen maken bij uw project. Daarom bieden we naast verfproducten ook diverse andere diensten aan.

Klantgerichte service

Bij RM Coatings staat klantgerichte service hoog in het vaandel. Onze vestiging in Vlaardingen is het kloppend hart van onze organisatie. Vanuit hier worden onze klanten beleverd en de vestigingen in Den Haag en Katwijk bevoorraad. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en een goede relatie op te bouwen. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze leveranciers en klanten. Daarom doen we het graag anders en denken we met u mee, zodat u altijd kunt vertrouwen op de beste producten en dienstverlening.

Breed assortiment

Ons brede assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakverf, beits, grondverf, voorstrijkmiddelen en nog veel meer. We hebben een ruime keuze aan kleuren en bieden u altijd de mogelijkheid om uw eigen kleur te maken met onze mengmachines. We begrijpen dat het vinden van de juiste verf voor uw project niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste verfsoort en kleur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij RM Coatings hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We vinden het belangrijk om ons afval en ons energieverbruik tot een minimum te beperken. We zijn voortdurend bezig met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering en het verminderen van onze impact op het milieu. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van uw project.