Verkooppunt Copperant

Coppernant - verfgroothandel - verfwinkel Vlaardingen, Den Haag, KatwijkOntdek Copperant: De duurzame keuze in verf

RM Coatings presenteert met trots Copperant, het vooraanstaande merk van Baril Coatings, ontwikkeld met de visie om schilderwerk duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Copperant staat voor kwaliteit, innovatie en respect voor de planeet, en biedt een breed scala aan verfproducten die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel professionele schilders als enthousiaste doe-het-zelvers te voldoen.

Duurzaamheid voorop bij Copperant

Bij Copperant draait alles om duurzaamheid. Het team, bestaande uit toegewijde duurzaamheidsspecialisten, streeft ernaar oplossingen te vinden die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, maar ook de ecologische voetafdruk minimaliseren. Dit resulteert in een assortiment van hoogwaardige en industriële coatings en bouwverven, die bekend staan om hun uitzonderlijke duurzaamheid.

Bio-Based groene verf van Copperant

Een van de meest opmerkelijke innovaties van Copperant is de bio-based groene verf, gemaakt van plantaardige en natuurlijke grondstoffen. Deze verf vermindert niet alleen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar zorgt ook voor een gezondere werkomgeving voor schilders en een schonere lucht in de leefomgeving.

verkooppunt copperant

Het uitgebreide assortiment van Copperant Verf

Bij RM Coatings vind je een breed assortiment aan Copperant verfproducten, geschikt voor diverse toepassingen:

  • Copperant Pura – Emissiearm en reukloos, voor een gezond binnenklimaat.
  • Copperant Quattro – Voor 4-seizoenenonderhoud met plantaardige basis.
  • Copperant Ycoleum – Traditionele lijnoliebeits voor een duurzaam resultaat.
  • Copperant Minérale – Natuurlijke mineraalverf voor een matte uitstraling.
  • Copperant Altra – Tot 70% milieuvriendelijker, ideaal voor circulaire projecten.

Gezondheid en veiligheid

Copperant verf is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar biedt ook voordelen op het gebied van gezondheid en veiligheid. De producten zijn ontworpen om de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS) te minimaliseren, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving en minder belasting voor het milieu. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit van Copperant verf voor langdurige bescherming en schoonheid van schilderwerk, met onderhoudsintervallen die kunnen oplopen tot 10 jaar.


Kies voor duurzaamheid met Copperant bij RM Coatings

RM Coatings maakt het eenvoudig om de juiste Copperant verf te kiezen voor elk project. Of het nu gaat om een specifieke kleur, een bepaalde afwerking of een product dat voldoet aan specifieke duurzaamheidseisen, ons deskundige team staat klaar om advies te geven en te zorgen dat je de beste producten voor jouw behoeften vindt. Ontdek het volledige assortiment van Copperant bij RM Coatings en draag bij aan een groenere, schonere toekomst met elke penseelstreek.

Voor meer informatie of persoonlijk advies over ons Copperant assortiment, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met een van onze vestigingen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte verfkeuze te maken voor jouw project.