Verkooppunt Wijzonol

Wijzonol verfgroothandel RM Coatings

Uitgebreide expertise in Wijzonol verf bij RM Coatings

Bij RM Coatings combineren we onze uitgebreide kennis van de diverse Wijzonol verfsoorten met deskundig advies om jou een superieure verfervaring te bieden. Als erkend Wijzonol specialist blijven we altijd op de hoogte van de laatste productinnovaties en mogen wij Wijzonol verf op kleur mengen volgens het geavanceerde Wijzonol kleurensysteem.

Over Wijzonol verf

Wijzonol, een trots Oerhollands merk, biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige binnen- en buitenverven. Geschikt voor diverse toepassingen zoals kozijnen, deuren en wanden, staat Wijzonol garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor zowel professionals als doe-het-zelvers optimaal met Wijzonol verf kunnen werken.

Historie: Vakverf sinds 1916

Wijzonol’s rijke historie vindt zijn oorsprong in 1916 in het Friese Wijhe, met een visie gericht op het produceren van verfproducten van de hoogste kwaliteit. Door de jaren heen, vanaf de vroege focus op lijnolieverf tot de ontwikkeling van synthetische en watergedragen verven, heeft Wijzonol zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de Nederlandse verfmarkt.

Doorontwikkeling van verfsoorten

Wijzonol’s lange ervaring stelt het merk in staat om voort te bouwen op bewezen kwaliteiten en te innoveren waar nodig. Dit resulteert in verfproducten met uitmuntende dekking, prachtige vloei en langdurig glansbehoud, die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende schilderprojecten.

Ruim assortiment

Wijzonol’s brede assortiment omvat niet alleen kwalitatieve verven en lakken, maar ook een verscheidenheid aan muurverven, buitenverven, binnenverven en transparante lakken, beschikbaar in diverse afwerkingen en formaten.

wijzonol hoogglans rm

Kiezen voor de juiste Wijzonol verf

Onze Wijzonol experts bij RM Coatings staan klaar om je te helpen de perfecte verf te kiezen voor je project, of het nu gaat om grondverf, lak voor binnen of buiten, of een specifieke afwerking zoals ultra hoogglans of mat.

Wijzonol buitenverf: Uitmuntende buitenduurzaamheid

Met Wijzonol buitenverven, zoals de LBH SDT Ultra Hoogglanslak en de Silicon Alkyd Hoogglanslak, bereik je een prachtig en duurzaam resultaat voor al je buitenschilderwerk.

Wijzonol binnenverf: Kras- en slijtvast

Voor binnenschilderwerk biedt Wijzonol producten die zowel kras- als slijtvast zijn, zoals de Zijdeglanslak Acryl en de Matlak Terpentineverdunbaar, ideaal voor een duurzame en mooie afwerking.

Wijzonol muurverf: Hoge dekkracht

Wijzonol muurverven staan bekend om hun uitstekende dekking en schrobvastheid, perfect voor het creëren van een prachtige afwerking op je binnenmuren.

Wijzonol grondverf: De perfecte basis

Essentieel voor elke schilderklus, Wijzonol grondverf en hechtprimer zorgen voor een optimale basislaag voor een langdurig en strak resultaat.


Waarom kiezen voor Wijzonol?

Wijzonol onderscheidt zich door zijn focus op duurzaamheid, een uitgebreid productassortiment, professionele kwaliteit en het trotse Nederlandse vakmanschap.

Ontdek de kwaliteit van Wijzonol bij RM Coatings. Neem voor deskundig advies en het vinden van de juiste Wijzonol verf voor jouw project contact op met een van onze vestigingen. Ons team helpt je graag verder.