Officiële Wijzonol groothandel van Zuid-Holland

Wijzonol Verfgroothandel

Officiële dealer en Wijzonol verfgoothandel Zuid-Holland

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat RM Coatings vanaf heden een officiële dealer is van het vooraanstaande verfmerk Wijzonol. Deze belangrijke nieuwe samenwerking stelt ons in staat om ons aanbod in de regio Zuid-Holland aanzienlijk uit te breiden en klanten toegang te geven tot een breder scala van kwalitatieve verfproducten.

Wijzonol is een merk dat bekend staat om haar hoge kwaliteit en innovatieve verfoplossingen. We zijn dan ook bijzonder trots dat Wijzonol ons als strategische partner heeft gekozen, iets wat onderstreept wordt door onze eigen reputatie voor uitmuntendheid en expertise in de verfindustrie.

Waarom deze samenwerking belangrijk Is

“De samenwerking met Wijzonol biedt ons de mogelijkheid om ons productaanbod nog verder te diversifiëren. Daarnaast kunnen we nu onze klanten de topkwaliteit bieden waar Wijzonol om bekend staat,” zegt Marco Vischer van RM Coatings. “We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe partnerschap onze klanten in Zuid-Holland nog meer tevreden zal stellen en tot uitstekende resultaten zal leiden.”

Dankzij deze nieuwe samenwerking krijgen professionele schilders en doe-het-zelvers niet alleen toegang tot een breder assortiment, maar kunnen zij ook profiteren van de gebundelde expertise van beide bedrijven.

Verkrijgbaar bij al onze vestigingen

We zijn blij om aan te kondigen dat de producten van Wijzonol beschikbaar zullen zijn bij al onze RM Coatings vestigingen: Vlaardingen, Den Haag en Katwijk. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen met hoogwaardige verfproducten die passen bij hun specifieke behoeften.

Over ons

RM Coatings is een leidende groothandel in verfproducten die zowel aan professionals als particulieren levert. Met jarenlange ervaring zijn we toegewijd om topkwaliteit en service te bieden aan onze klanten in Zuid-Holland.

Over Wijzonol

Wijzonol is een toonaangevend Nederlands merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916. Het merk is een pionier in duurzame, hoogwaardige verfoplossingen en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenprojecten.