Upgrade je schilderprojecten met AQUA Zijdeglans

Wijzonol AQUA Zijdeglans

Wijzonol AQUA Zijdeglans

Bij RM Coatings zijn we trots op onze deskundigheid in het aanbieden van de AQUA Zijdeglanslijn, een paradepaardje binnen ons assortiment dat staat voor een combinatie van duurzaamheid, esthetiek en milieuvriendelijkheid. Deze watergedragen zijdeglansverf is speciaal ontwikkeld om zowel professionals als doe-het-zelvers te voorzien van een hoogwaardige afwerking, met het gemak van een snelle droogtijd en een minimale geurbelasting.

De Wijzonol AQUA Zijdeglansverf blinkt uit in gebruiksgemak en levert een prachtige, subtiele glans die elke ruimte verrijkt. Het is de ideale keuze voor binnenhoutwerk en andere oppervlakken waar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking gewenst is. De formule is ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van gebruikers en de planeet, waardoor je met een gerust hart kunt schilderen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld

Voordelen van Wijzonol AQUA Zijdeglans:
-Waterverdunbaar, op basis van acrylaat technologie.
-Kras- en slijtvast, voor een langdurige afwerking.
-Vult perfect, ideaal voor een egale look.

Ideaal voor:
-Voorbehandeld hout, staal, PVC, en meer.
-Zorgt voor een superieure hechting en finish.

Voor advies over het gebruik van Wijzonol AQUA Zijdeglans in jouw project of voor hulp bij het kiezen van de perfecte kleur, nodigen we je uit contact op te nemen met een van onze vestigingen. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen met deskundige begeleiding en tips om het beste uit je schilderwerk te halen.